Saf Karadut Pekmezi
Işığı ve bol suyu seven karadut meyvesi, ılıman ve güneşli bölgelerde rahatlıkla yetiştirilebilir. Toplanan ve hazırlanan karadut haziran ve temmuz aylarında olgunlaşarak toplanmaya hazır hale gelir, kuru ve temiz örtülere silkelenir.
Dut ağacından tek tek elle toplanabilen meyvenin ezilmemesi için oldukça hassas davranılır ve toplanan meyveler sepetlere konulur. Hasat mevsiminde toplanıp beklemeden pekmez yapılan karadut iklimlendirilmiş depolama alanlarında muhafaza şartlarına uygun olarak saklanır. Bu sayede ürün daima tazeliğini korur.
Türkiye'nin en kaliteli karadut pekmezi tamamen doğaldır, meyveleri sera ürünü değildir. Karadutlar dalından koparıldıktan sonra saf haliyle pekmez yapılır. Ürünlerimizde herhangi bir katkı maddesi ya da koruyucu eklemez.
Bu site Ticimax® Gelişmiş E-Ticaret sistemleri ile hazırlanmıştır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.